Netet e Klipit Shqiptar 2024

Përshendetje Miq! Mirëseerdhët në Netet e Klipit Shqiptar, festivali i vetëm i imazhit shqiptar që daton që në vitin 2002 dhe organizohet çdo vit, si një festival i mirëfilltë i videoklipit ku konkurojnë artistë të shumtë e studio prodhimi të kësaj fushe, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Mali i Zi si dhe diaspora shqiptare duke e bërë garën çdo vit e më interesante.