Netet E Klipit Shqiptar 2021 - Programi i shtatë

Ne nje udhetim ne Apolloni me makinat retro, kete here me nje makine Alfa Romeo Spider te 1978-es, Arjola Shehu prezanton videoklipet e fundit qe hyjne ne gare. Me pas nga holli i TKOB me gazetare te ftuar Ervin Kurti Fatmira Nikolli Andi Vrapi Klotilda Harka ne nje diskutim interesant.

Artistet kengetare, ne syrin e gazetareve, a kane ata te preferuarit e tyre? Media dhe artistet e rinj! Format e promovimit dhe kompromiset. Mediat online, rrjetet sociale dhe programet televizive.


Kritika dhe objektiviteti a u kane prishur miqesite me artistet? A ka ndryshuar pushteti i medias ne raport me promovimin artisteve?

Foto Backstage - Programi i shtatë