Netet E Klipit Shqiptar 2020 - Programi i parë

Ne takimet tona do te keni mundesine te ndiqni rubrika qe do tju bejne te ktheheni pas ne kohe, qe do tju sjellin klipe ne konkurim, biseda me personazhe qe do te ndajne opinionin e tyre pa dorashka, protagonist qe gjithashtu do te kene cfare tju tregojne ne lidhjet me videocall.
Cdo jave nga nje destinacion i ndryshem i vendit tone.
 
Ne programin e pare 6 klipe ne konkurrim
 
Rubrika Personazh: i ftuar Saimir Kumbaro
Rubrika muzike nga shtepia: 
Rame Lahaj dhe Inva Mula 
Genc&Nadia Tukiçi
Rubrika Back in Time: Netet e Klipit 2002
Rubrika Video Call: Mentor Haziri, Erion Kame, Eneda Tarifa.